Politika piškotkov

Kaj so piškotki

Ta Politika piškotkov pojasnjuje, kaj so piškotki in kako jih uporabljamo, vrste piškotkov, ki jih uporabljamo (to je, informacije, ki jih zbiramo s piškotki, in kako se te informacije uporabljajo), ter kako upravljati nastavitve piškotkov.

Piškotki v smislu te politike so katerikoli podatki, ki jih spletišče postreže in shrani v vašem brskalniku z namenom nadaljnje uporabe. Ti piškotki nam pomagajo, da spletna stran pravilno deluje, jo varneje uporabljate, izboljšate uporabniško izkušnjo ter razumete, kako spletna stran deluje in analizirate, kaj deluje in kje je potrebno izboljšanje.

Kako uporabljamo piškotke? 

Naša spletna stran uporablja izključno zahtevane oziroma potrebne piškotke. Ti piškotki so ključni za osnovne funkcije spletne strani in spletna stran brez njih ne bo delovala na svoj predviden način. Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov, ki bi jih bilo mogoče identificirati.

Piškotki, ki jih uporabljamo, so našteti v spodnji tabeli.

Ime piškotkaUpravljavec
Namen piškotka
VeljavnostTip
cookieyes-consentfinance / info hišaPiškotek hrani informacijo glede prikaza obvestila o piškotkih.1. letolastni
PH_HPXY_CHECKfinance / info hišaTa piškotek se uporablja za shranjevanje informacij o trenutni seji.Sejalastni

Podatki o upravljavcih in obdelavi osebnih podatkov 

Ostale podatke o upravljavcih in namenih obdelave osebnih podatkov najdete na strani Informacije o obdelavi osebnih podatkov.

Veljavnost politike piškotkov? 

Politika o uporabi spletnih piškotkov se uporablja od datuma objave.

Datum objave oz. zadnje posodobitve 12. 01. 2024