Na konferenco prihaja tudi ustvarjalka podkasta Grumpy GDPR in desna roka DPO po vsem svetu

Na odru jubilejne 10. konference Privacy days bomo gostili tudi izjemno Rie Aleksandro Walle, desno roko DPO po vsem svetu.

Rie s svojim znanjem s področja varstva podatkov pomaga DPO po vsem svetu. Ima več kot 17 let izkušenj v javnem in zasebnem sektorju. Je ustanoviteljica NoTies Consultinga, DPO Huba in gostiteljica podkasta Grumpy GDPR. Priznana govornica, svetovalka, mentorica, prostovoljka in članica zunanje skupine strokovnjakov EDPB svojim strankam z učinkovitimi strategijami in jasnimi vpogledi pomaga pri spremljanju novosti s področja varstva podatkov in z metodami, kako narediti več in hkrati uživati v zasebnem življenju.

V svojem predavanju nas bo popeljala na pot razburljivega raziskovanja sveta varstva podatkov. Predstavila nam bo, kako se izogniti nepredvidljivim pastem in graditi zaupanje s posamezniki, ki postajajo vse bolj ozaveščeni na področju zasebnosti. Z vidika posameznika in njegovih pravic bo zajela izkušnje pri spopadanju z izzivi zasebnosti na mednarodnem področju, pri čemer bo poudarek na varnosti, piškotkih, prijavi na novičnike in politiki zasebnosti.

Kaj lahko pričakujemo od posameznikov in kaj moramo kot DPO storiti sami? Ne zamudite predavanja izjemne strokovnjakinje, ki vas bo navdušila v uvodnem predavanju. Pridružite se nam 18. in 19. aprila na 10. konferenci Privacy Days.